fuck cancer,  välgörenhet

SURVIVOR

Min älskade moster fick inget godis i sitt påskägg i år. Efter två operationer och en lång och inte helt smärtfri – men lyckad – cellgifts – och strålningsbehandling för en vidrig sjukdom som flyttade in i hennes kropp i somras är hon nu fri från bröstcancern.

Inspirerad av Ung Cancer och deras FUCK CANCER-armband som jag så många gånger har suttit och tillverkat på deras pärldagar, och som sprider sig som en löpeld pärlade jag ett eget armband till min moster. Ett färgglatt band med ett fint och starkt ord som inger hopp och glädje. SURVIVOR. Hon klarade det. Jag ler och är gränslöst glad inombords att vi har fått över henne på rätt sida igen.

bild-66

Är du eller känner du någon survivor? Jag har bestämt mig för att göra en insats. Min mosters armband är inte det enda SURVIVOR-bandet som finns. Jag har gjort fler, och jag ska göra ännu fler. Många fler. Jag kommer att sälja dem för 100 kronor (inkl porto), och precis hela överskottet ska gå direkt till Cancerfonden.
Det behövs hela tiden mer pengar för att driva forskningen framåt, och hade inte forskningen kommit så långt som den har gjort kanske jag inte hade haft någon moster kvar idag. Jag kan inte göra allt, men jag kan alltid göra något för att hjälpa och det tänker jag göra.

Vill du köpa ett armband och hjälpa mig att hjälpa? Jag har än så länge ett ganska litet antal armband, så det är först till kvarn som gäller. Det finns både för vuxna (samma storlek som FUCK CANCER-armbanden) och barn (storlek enligt önskemål) – barnarmbanden har lite extra glada bokstäver. Självklart går även vuxenarmbanden att beställa med färgade bokstäver!
Maila mig på helena@healthbyhelena.com om du vill beställa ett armband. Har ni önskemål om att skänka överskottet till något annat än Cancerfonden så går det självklart bra, det finns ju survivors bland oss som har överlevt annat än just cancer.

IMG_7687

 

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.