fuck cancer välgörenhet

SURVIVOR

Min älskade moster fick inget godis i sitt påskägg i år. Efter två operationer och en lång och inte helt smärtfri – men lyckad – cellgifts – och strålningsbehandling för en vidrig sjukdom som flyttade in i hennes kropp i somras är hon nu fri från bröstcancern.

Inspirerad av Ung Cancer och deras FUCK CANCER-armband som jag så många gånger har suttit och tillverkat på deras pärldagar, och som sprider sig som en löpeld pärlade jag ett eget armband till min moster. Ett färgglatt band med ett fint och starkt ord som inger hopp och glädje. SURVIVOR. Hon klarade det. Jag ler och är gränslöst glad inombords att vi har fått över henne på rätt sida igen.

bild-66

Är du eller känner du någon survivor? Jag har bestämt mig för att göra en insats. Min mosters armband är inte det enda SURVIVOR-bandet som finns. Jag har gjort fler, och jag ska göra ännu fler. Många fler. Jag kommer att sälja dem för 100 kronor (inkl porto), och precis hela överskottet ska gå direkt till Cancerfonden.
Det behövs hela tiden mer pengar för att driva forskningen framåt, och hade inte forskningen kommit så långt som den har gjort kanske jag inte hade haft någon moster kvar idag. Jag kan inte göra allt, men jag kan alltid göra något för att hjälpa och det tänker jag göra.

Vill du köpa ett armband och hjälpa mig att hjälpa? Jag har än så länge ett ganska litet antal armband, så det är först till kvarn som gäller. Det finns både för vuxna (samma storlek som FUCK CANCER-armbanden) och barn (storlek enligt önskemål) – barnarmbanden har lite extra glada bokstäver. Självklart går även vuxenarmbanden att beställa med färgade bokstäver!
Maila mig på helena@healthbyhelena.com om du vill beställa ett armband. Har ni önskemål om att skänka överskottet till något annat än Cancerfonden så går det självklart bra, det finns ju survivors bland oss som har överlevt annat än just cancer.

IMG_7687

 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Suz
  19 april, 2014 at 18:25

  Så fint, kram! <3

 • Reply
  Annie
  19 april, 2014 at 19:31

  Hej!
  Jag vill jättegärna säga att jag känner en survivor o beställa ett armband. Men min mamma dog 9 december i cancer o jag saknar henne massor.
  Jag är 22 år o har ingen mamma. Tycker det du gör är superbra, dina insamlade pengar går till forskning så andra 22åringar kan få ha en mamma. Fuck Cancer.

 • Reply
  Veronica
  19 april, 2014 at 19:39

  Så otroligt inspirerande! Kram

 • Reply
  Pigg&Duktig
  19 april, 2014 at 23:01

  Jättejättefint, och vilken underbar påsknyhet att få läsa om.
  Tyvärr känner jag inga survivors 🙁 . Men jag vill gärna köpa fler armband – köpte två Fuck Cancer i julas som aldrig kom fram, men jag vill gärna ha två, så jag betalar gärna för dem igen!

 • Reply
  Home sweet home « Health by Helena
  21 april, 2014 at 09:56

  […] SURVIVOR […]

 • Reply
  Överlevare « Health by Helena
  20 maj, 2014 at 07:32

  […] Hylla en överlevare, köp ett armband och stöd Cancerfonden eller annan valfri organisation. Beställ ditt armband här! […]

 • Reply
  Åse
  16 juni, 2014 at 21:59

  Hej!
  Jag skulle jätte gärna vilja beställa ett survivor armband 🙂
  Åse Björkbacka
  Granebovägen 2
  15534 Nykvarn

 • Reply
  I love you! « Health by Helena
  30 juni, 2014 at 13:53

  […] Hylla en överlevare, köp ett armband och stöd Cancerfonden eller annan valfri organisation. Beställ ditt armband här! […]

 • Reply
  Jag (hjärta) er. « Health by Helena
  5 augusti, 2014 at 07:32

  […] Hylla en överlevare, köp ett armband och stöd Cancerfonden eller annan valfri organisation. Beställ ditt armband här! […]

 • Reply
  Adriana
  20 augusti, 2014 at 23:28

  Hej! Jag skulle vilja beställa ett sånt där armband. Kan du kontakta mig på min mail adress?
  adrianakarstensen@live.se

 • Reply
  Rörd « Health by Helena
  26 augusti, 2014 at 17:17

  […] Hylla en överlevare, köp ett armband och stöd Cancerfonden eller annan valfri organisation. Beställ ditt armband här! […]

 • Reply
  Lovisa
  17 oktober, 2014 at 22:28

  Hej jag vill jätte gärna beställa ett armband 🙂

  Lovisa Åslin
  Fiskgatan 16
  79331 Leksand

 • Reply
  Glad och rörd « Health by Helena
  29 december, 2014 at 15:34

  […] Hylla en överlevare, köp ett armband och stöd Cancerfonden eller annan valfri organisation. Beställ ditt armband här! […]

 • Reply
  Eva Tjernberg
  22 februari, 2015 at 19:07

  Kan jag beställa ett Survivor-armband här? /Eva

 • Leave a Reply