mitt Stockholm,  morgon,  välgörenhet,  välgörenhet

Home sweet home

Jag känner alltid lite separationsångest när jag ska lämna Dalarna. Igår var inget undantag, och med en helt fantastisk påsk i backspegeln var det inte bara skönt att vända hemåt igen. Det gör mig dock extra varm i hjärtat när min vackra hemstad välkomnar mig med öppna armar längs min promenad runt Riddarfjärden och bjuder på en magisk första morgon här hemma. Prognosen för veckan ser helt strålande ut och jag kommer att njuta av min stad till fullo i de sex dagar jag ska vara hemma innan jag och min bror ska flyga drygt 700 mil västerut….can’t wait!

IMG_7749

IMG_7747

 

Psst… Stort tack till er som har beställt SURVIVOR-armband. Det finns bara ett par stycken kvar nu av den första produktionen. Maila mig på helena@healthbyhelena.com om du vill hinna köpa ett innan de tar slut. Nästa chans blir från mitten av maj.

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.