löpning,  morgon,  yoga

Sun(rain)day

Det är en perfekt söndag. Grått, regntungt och totalt avkopplande utanför fönstret. Vaknade tidigare än jag hade tänkt och startade upp dagen långsamt med min bok och en kopp kaffe. Klädde på mig lite extra kläder när jag tog ut för min morgonlöpning – kanske det bästa med sommarmorgnarna. Vädret och det tidiga klockslaget gjorde vägarna tomma och min brygga var fortfarande blöt av nattens regn när jag kom hem.

Efter frukost och lite jobb inför kommande vecka till en online-kund som gör galet bra ifrån sig tog jag med mig yogamattan ner till parken vid bryggan, där det hålls yoga varje söndag hela sommaren. 90 minuter i kyla och regn, men ett partytält höll oss torra och de fysiskt utmanande positionerna gjorde iallafall mig varm. Efter det välbehövliga och sköna passet vankades det fika från Gott! by Malin, men eftersom mina fötter var lika kalla som en isglass tog jag med mig min Raw Cinnamon Dough Ball och avnjöt den hemma efter ett lång och varmt bad. Det var det godaste jag har ätit på länge.

Och snart är det semester. Jag älskar den här söndagen.

IMG_9452

IMG_9456

IMG_9462

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.