SURVIVOR,  välgörenhet,  välgörenhet

I love you!

Det värmer i hjärtat varje gång jag får ett mail från någon därute som vill beställa ett armband till en överlevare. Jag har fått höra så många underbara historier om människors kamp, vilja och överlevnad och tårarna har kommit många gånger. Hoppet om att bekämpa sjukdomen lever vidare för varje liten rad som skrivs och jag vet att det kommer en dag när vi hittar ett sätt att bota den.

Lika glad som jag blir av alla fina ord, lika ledsen blir jag när jag får höra att det tre gånger har kommit fram tomma kuvert till mottagaren och att någon helt fräckt har tagit sig rätten att sprätta upp kuverten och ta innehållet. Jag hoppas att det är mycket desperata människor som gör något sådant, och att de har någon glädje av de till synes värdelösa pärlarmbanden.

Värdelösa är de dock inte på något sätt för alla som stolt bär på dem – alla överlevare som har vunnit blixtrande krig mot en vidrig sjukdom och gått starka ur striden. Cancerfonden kommer snart att få ta emot de första pengarna från mitt lilla projekt som jag verkligen brinner för (läs mer om hur det startade här), och den insättningen kommer att vara runt 3000 kronor(!) – pengar som kommer att vara till stor nytta för den framtida forskningen för att hitta ett botemedel. 

Semestern knackar på dörren, men min pysselverkstad tar aldrig ledigt, så snälla – fortsätt att maila mig och hjälp mig att sprida ordet (#survivorarmband). För 100:- kan ni visa en vän eller familjemedlem fin uppskattning, och dessutom hjälpa forskningen framåt.
Varje SURVIVOR är guld värd i kampen mot sjukdomen!

survivorarmband survivor

 

2 kommentarer

 • Mira

  Vilket härligt projekt du verkar ha startat! <3
  Tråkigt med oärliga människor dock :/ Om de hade vetat syftet så hade de förhoppningsvis inte gjort samma sak.
  Lycka till! 🙂

 • mamma

  Välkommen till Mora 🙂
  Ja du de jag spontant känner för de kuvert som är uppsprättade vill jag inte skriva här.Personligen har jag skickat cd som inte kommit fram alls, inte ens tom påse 🙁
  Ser fram emot att snart få hämta dej på tågstationen 🙂
  Bamsekram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.