livet är nu,  mitt dalarna

140 minuter frihet

Den här sommaren är den bästa på länge. Hela min vår var full av resor och eftersom jag blickar framåt mot ett äventyr i början av hösten så har jag bestämt mig för att ha en lugn och oplanerad sommarsemester. Jag gör vad jag vill, tiden är min och jag fokuserar på saker som jag mår bra av. Lever i nuet.

Igår började jag dagen med att gå hem till min moster för att kramas och dricka kaffe, och samtidigt passa på att få några extra timmar i mina nya kängor som behöver trampas in. Ren luft. Tystnad. Alla bybor hälsar god morgon. 14 kilometer ren njutning efter frukost, precis som jag vill ha det. Idag börjar jag dagen med ett pass på gymmet, sen bär det iväg ut i skogen en sväng. Jag älskar det här.

IMG_9959

IMG_9963

IMG_9964

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.