löpning,  styrketräning,  träningsprylar

On a roll

Hur står det till med sommarträningen? Igår signade jag upp mig på Class Gym, så att mina surt förvärvade muskler inte ska förtvina helt medan jag är här i Dalarna. Jag älskar att träna utomhus nu på sommaren, men ibland får jag cravings efter att lyfta vikter och då är det skönt att ha ett riktigt gym att gå till.
Premiärtestade mina nya trådlösa hörlurar från JBL som dök upp utanför min dörr innan jag lämnade Stockholm, och även om jag älskar mina lurar från Bose så var det väldigt skönt att slippa en sladd som alltid hänger i vägen. Halleluja moment att kunna sitta på roddmaskinen med egen musik i öronen!

På kvällen drog jag ut på en löprunda med inställningen att ta det väldigt lugnt och lyssna på benen som var trötta efter trailmilen from hell dagen innan, men kroppen hade visst inga planer på att jogga så det blev en bra mycket snabbare runda än jag hade planerat. Kroppen är stark nu!

bild-71

JBL Synchros reflect bt

En kommentar

  • Cherie | Börja Spring

    Här har sommarträningen kommit av sig lite men ikväll hoppas jag kunna köra lite lättare träning här hemma hos mamma, packade med gummiband i resväskan för att kunna köra lite med det 🙂

    Härligt med hörlurar utan sladdar, kanske hade varit något när man ska ut och springa då jag stör mig på sladden..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.