mitt dalarna

Helande lördag

Det finns ingenting som biter så bra på ett envist halsont – som äntligen börjar att ge sig – än att sätta på sig mössa och ett par slitna, gamla jeans på sensommaren, åka med familjen till sommarstugan och äntligen i lugn och ro få måla täckfärg på fasaden efter hela sommarens slit med smått tröstlöst färgskrapande…och såklart ta tillfället i akt och inviga min nya GoPro Hero3+ Black Edition som snart ska få åka till Afrika! Kramar, ren dalaluft och vila gör susen för vilket immunförsvar som helst! Hoppet om Tjejmilen nästa helg lever…men först – mammas köttbullar.

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  mamma
  1 september, 2014 at 07:53

  Tack för en mysig helg 🙂
  Va rädd om dej
  Bamsekramar

 • Leave a Reply