PT,  pto.

Så stolt!

Det är väldigt sällan jag pratar om mina klienter, jag skulle självklart aldrig göra det utan deras medgivande men idag tänker jag göra det – och det är bara för att Sofia själv har valt att visa upp sig själv offentligt.

Sofia är den första klienten som kontaktade mig i samband med att jag hade anslutit mig till sajten pt+ där jag jobbar med klienter online, och hon gjorde det precis under den tiden på året då de flesta vill få till en förändring – nyår. Hon lät mig veta att hon hade testat allt men aldrig lyckats gå ner i vikt och nå tillbaka till den nivån där hon sedan tidigare visste att hon mår bra.
Efter ganska mycket konverserande med Sofia upptäckte jag rätt snabbt att hon förmodligen hade testat allt, precis som hon sa, UTOM att äta tillräckligt med ren, näringsrik mat som gör kroppen gott och att röra på sig regelbundet.

Jag fick förtroendet att jobba 8 veckor med Sofia, och trots att hon till en början var uppenbart skeptisk gjorde hon som jag sa och det var helt FANTASTISKT att se hur hon sakta men säkert vände och kom över på min sida, lärde sig vad hennes kropp faktiskt mådde bra av och självmant valde bort allt det andra. Träningsprogrammen fick korrigeras gång på gång p.g.a. att hon blev starkare och starkare, hennes Instagram-bilder visade fler och fler härligt svettiga leenden och hennes söndagsrapporter till mig pekade konstant åt samma håll – mot ett gladare, friskare och starkare liv!

Det kom som en otroligt positiv överraskning att hon kort efter vår period tillsammans började blogga om sin förändring för att ge andra inspiration att inse möjligheterna att vända en dålig trend och tillåta sig själv att må bra, och idag blev jag nästan tårögd när jag fick nys om att hon dyker upp i nya numret av Året Runt! Trots att det inte är min typ av tidning så köpte jag självklart ett ex på vägen hem från jobbet, och även om jag tycker att artikeln är i det kortaste laget (jag vill se ett helt uppslag!) så ler jag stort när jag ser hur det strålar om henne.
Hon berättar i artikeln att hon har tappat 5 kilo och 14 centimeter runt midjan, och även om jag inte gillar att mäta välmående i siffror så blir jag varm i kroppen när jag vet att hennes fina resultat har kommit genom att hon idag förmodligen äter dubbelt så mycket som hon gjorde innan vi började jobba tillsammans, att hon äter sötsaker och onyttigheter då och då utan att få ångest över det OCH att hon dessutom numera orkar träna 5-6 pass i veckan trots ett krävande jobb och en liten dotter – något som var ”omöjligt” att få till innan.

Precis det här gör mitt jobb till det bästa i världen! 

IMG_0966

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.