löpning,  lopp

Torsdag…

…dagen då jag återvände till Stockholm efter en månad i Dalarna, sprang min snabbaste halvmil den här sommaren och väldigt spontant tackade spontant ja till att hoppa in i ett lag i Vasastafetten om två veckor. Eldris – Mora blir det, och det känns plötsligt som att det fanns någon mening med att jag sprang större delen av precis den biten av banan i förrgår. Ser verkligen fram emot att springa i mål i Mora med en nummerlapp på bröstet, och inte i egen regi som förra året

Min separationsångest från imorse när jag satte mig på tåget har svalnat lite, det känns bra att vara hemma i min stad igen. Hösten ser ljus ut och jag har mycket kul att se fram emot! Men än är inte sommaren slut, jag tänker fortsätta att njuta av den ett tag till.

10568874_10152203822706689_975255328386391310_n

Min ö. Underbart.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.