utmaningar

Fem för fem

För ett tag sedan fick jag en listutmaning av sköna Vevve, och nu har även Karin skickat den till mig. Det var många år sedan jag hakade på en sådan här lista men nu är det väl ändå dags!

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
Egentligen kan jag nog leva utan alla livsmedel. Jag gjorde t.o.m. ett test i ämnet för några månader sedan, där jag förbjöd mig själv att köpa något ät – eller drickbart (inkl. kaffe på stan och annat ”onödigt”) under en vecka för att se om det var möjligt. Det var det ju såklart och jag sparade otippat mycket pengar under den veckan. Dessutom fick jag otroligt mycket tid över för annat när jag slapp lägga tid i matbutiken (även om jag gillar att handla mat…).
Men ska jag välja ett livsmedel som jag äter varje dag så blir det utan tvekan ägg – fantastisk mat som går att variera i all oändlighet och dessutom är superfood för kroppen!

2. Godaste efterrätten?
Jag är inte mycket för efterrätter, äter mycket hellre en förrätt. En macchiato efter maten är fullt tillräckligt, men om jag äter efterrätt blir det något med choklad. Alltid. Om jag inte har turen att vara hemma hos min älskade mamma då och hon har bakat något, allt hon gör är gott. Kanelbullar med extra mycket smör, kärleksmums, lussebullar med mandelmassa, kladdkaka…you name it. Sen blir jag såklart sockerbakis i två dagar, min kropp är verkligen inte van vid det vita giftet.

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?
Har jag all tid i världen så ger jag mig såklart ut och springer. Långt. Gärna runt minst ett par stadsdelar i Stockholm, och gärna längs vattnet. Efteråt sitter jag på bryggan i parken där jag bor och tittar ut över vattnet. Känslan jag har då är väldigt svårslagen när det kommer till träning.

4. Bästa träningsredskapet?
Min egen kropp. I alla lägen.

5. Vad är du tacksam för just nu?
Jag är tacksam för så otroligt mycket och försöker ägna tid varje dag åt att tänka på just det. Just nu – idag – är jag extra tacksam för att jag äntligen är på väg att bli av med min förkylning. Varje dag är jag tacksam för att jag vaknar varje morgon och är glad över att gå till jobbet för att träffa världens härligaste kollegor, att jag har vackra vänner i mitt liv som får mig att skratta varje dag och att jag har en familj som jag står väldigt nära. Det är inte alla förunnat och jag tar det verkligen inte för givet. Tack!

Jag vill ju självklart skicka det här vidare till fem personer, och jag är lite extra nyfiken på:
Anna
Elin
Sofie
Malin
Milla

IMG_2588
Krasslig men tacksam…och ett av få mål utan ägg.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.