Holistic,  styrketräning

Nässla och nattklubb

Det är så underbart att vara frisk igen! Aldrig är man väl så tacksam över att vara frisk som precis efter att man har legat däckad i flera dagar..? Sedan i tisdags har jag kunnat träna som vanligt och det är så otroligt skönt att känna att energin är tillbaka! För att inte tala om hur mycket lättare det är att stå ut med novembermörkret…

Jag är väldigt rädd om mitt immunförsvar nu och gör det bästa för att hålla alla baciller borta resten av vintern, och någon bonustimme sömn här och där och en massa extra nyttigheter i min kost är två självklarheter. Imorse startade jag dagen med en grön smoothie bestående av banan, spenat, dalaodlad mynta (som jag har torkat från sommarens skörd), Holistics vanlijprotein och  nässla – en riktig energikick! Självklart toppade jag med tända ljus och julmusik (jag vet, det är tidigt, men jag längtar!).

IMG_3045

Passade på att fånga lite morgonljus och tog en promenad in till stan för att köra ett pass på relativt nyöppnade SATS Sveavägen (som öppnar 9 istället för 10 som de flesta andra i stan!). Otroligt härligt att få komma in på en SATS-anläggning i stan som känns ren, fräsch och ordentligt uppstyrd! Gymmet med fria vikter är fantastiskt bra utrustat och eftersom jag var i stort sett ensam hade jag inga som helst problem att köra igenom mitt ryggpass. Den lite skumma belysningen var en överraskning och jag trodde först att de hade glömt att tända ett par av lamporna, men det gav en rätt skön nattklubbskänsla. Omklädningsrummen är såklart precis hur fräscha som helst och killen i receptionen mycket trevlig. All in all en riktigt skön söndagsträningsupplevelse!

IMG_3057

IMG_3050

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.