Okategoriserade

Solsken och squats

Precis när jag trodde att november var förlorad på solfronten hände det. Längs min promenad till jobbet tidigt igår morse anade jag små blåa luckor i molntäcket, och ett par timmar senare kom den – solen! Timingen hade inte kunnat vara bättre, jag slutade jobbet tidigt (många av kontorsråttorna hade förmodligen inte ens börjat) och jag hade planerat att genomföra ett första distanspass, lugnt och fint som startskott på min tränings mot vad som komma skall om 191 dagar.
14 kilometer solskenslöpning blev facit, och jag sprang och smålog för mig själv hela vägen runt Djurgården och över till Kungsholmen. Sol och endorfiner kan ju vara den bästa kombinationen ever!

IMG_2975

Endorfinerna räckte till en storstädning av lägenheten, några mail som skulle ha blivit skickade för längesen och adminjobb som var nära att fullständigt damma igen…självklart till tonerna av en tjuvstart av julmusik. Ge mig jul!

Mot kvällen var det dags för mig att åka till Söder och min debut på Rosa Skrot, som jag har varit nyfiken på ett tag. Jag kan bara stämma upp i hyllningkören – vilket härligt ställe och underbar rosa oas mitt i betongen! Anledningen till besöket var en efterlängtad träning – och mingelkväll för kvinnor i träningsbranschen (mitt på självaste ”internationella mansdagen”…), och den startade passande nog med 45 minuters bencirkel för mina redan trötta löparben – perfekt!(?) Jag svettades dock mig igenom passet och mjölksyran var rätt påtaglig under den sista intervallen med burpees…

Efter träningen blev det ett par timmars soffhäng med ännu fler starka kvinnor – bland andra Anna, Andréa, Maya, Elin, LofsanCaroline, Linda (vilken resa hon har gjort!) och Pernilla från Träning & Mingel. Utbyte av kunskap och erfarenheter, en hel del skratt och såklart fika – ett fantastiskt sätt att nätverka och umgås med likasinnade! Somnade verkligen som en sten igår men med ett leende på läpparna… Solsken i mörka november!

IMG_2996

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.