SURVIVOR,  välgörenhet,  välgörenhet

Glad och rörd

Det är inte varje dag man får brev, och det är verkligen inte varje dag man får ett tackbrev från Cancerfonden. I oktober gav jag – med hjälp av alla er fina själar därute som har köpt mina SURVIVOR-armband – 5000:- till Cancerfonden. Jag hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle kunna skänka såhär mycket pengar när jag började tillverka armbanden i våras, det var ju egentligen ”bara” tänkt som en present till min moster som äntligen var färdigbehandlad för sin bröstcancer…men ordet har börjat sprida sig ordentligt och det gör mig så glad! Och vet ni vad? Det tar inte slut här.

IMG_3687

Jag har nämligen som mål att kunna skänka ytterligare 5000:- innan det här året är slut, vilket skulle innebära att jag sedan slutet av april, på bara 8 månader, har lyckats samla ihop hela 10 000:-! Det är bara några hundralappar kvar, så sitter ni nu därute och har tänkt att beställa ett men inte kommit till skott – gör det nu! Det vore en helt underbar  avslutning på det här året att kunna skänka ännu en stor gåva till cancerforskningen!

Idag fick jag en förfrågan om att göra ett FIGHTER-armband till en person som fortfarande slåss men ännu inte har vunnit kriget. Min första tanke var ”nej, nu ska jag hålla mig till en typ av armband”, men min nästa tanke som slog mig ännu hårdare var att det kanske är precis den där lilla hundralappen som gör skillnaden, och precis det där lilla ordet som gör att den här personen orkar kämpa och bli frisk… Så självklart, det blev ett FIGHTER-armband som fick flytta till Västkusten. Varje krona är värdefull…

IMG_3688_2

SURVIVOR-armbanden bor lite här och där. Hemma hos starka Nadja. Hos Regina Lund. I Frankrike. I flertalet hem i Luxemburg, hos Per Markussen i Rumänien, hemma hos min safariguides 14-åriga dotter i Tanzania (som självklart inte betalade sitt armband själv, utan betalades av mig) och i hem runtom i hela Sverige. Jag har fått höra så många fina överlevnadshistorier att värmen i hjärtat räcker hela kalla vintern.

TACK för att ni alla gör det möjligt och TACK för att ni hjälper mig att hjälpa!

Armbanden kostar 100:-/st inkl. porto och betalas via Swish eller genom överföring till mitt konto. Maila mig på helena@healthbyhelena.com för beställning.

(…och alla ni som redan har ett armband – tagga det med #survivorarmband på sociala medier)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.