glädje,  Okategoriserade,  PT,  pto.

Det kom ett mail…

Igår, på julaftons morgon, plingade det till i min inbox och subjectraden sa ”God Jul” och det visade sig vara från en av mina online-klienter som jag har coachat sedan efter sommaren. Jag har under drygt fyra månader fått se en trött och stressad tjej med ofta helt orimligt höga krav på sig själv ganska motvilligt ta sig till gymmet och ifrågasätta kostförändringarna in i minsta detalj, ta sig genom djupa svackor, ”nej, jag orkar snart inte mer”, livspussel, förkylningar och trötthetsdippar till där hon är idag – en så mycket mer energisk och positiv tjej, nästan självgående på gymmet med en helt annan syn på maten och alltid med glada smileys i rapportmailen från träningspassen. Jag har hela tiden sett potentialen i henne och försökt att få henne att inte tappa hoppet…det har verkligen inte alltid varit lätt, men jag vet nu att även hon tycker att det har varit värt det. Det här är förmodligen den finaste julklapp en PT kan få, och jag blev tårögd av att läsa hennes ord.

God julaftonsmorgon Helena!

Jag känner mig lite sentimental nu på julaftons morgon och vill tacka dig för all support jag fått under hösten! Du har hjälpt mig att lägga om kosten, vilket jag faktiskt inte trodde att jag skulle fixa. Du har även gett mig roliga och utmanande träningspass som gjort att motivationen på gymmet ökat avsevärt och (nästan) alltid infunnit sig 😉 Du har även hjälpt mig att omvärdera mina tankar om mig själv, och jag har äntligen kunnat börja dra ner på de otroligt höga krav jag alltid har försökt leva upp till.

Du har styrt och jag har följt. Tack vare det vi åstadkommit tillsammans kan jag för första gången på många år klä upp mig och känna mig fin då jag firar jul! Jag kommer inte behöva undvika kamerorna, behöva dra in magen och gömma mig i stora kläder som tidigare utan faktiskt få slappna av och njuta på riktigt 🙂 Jag känner mig stark, vacker och stolt och utan dig hade det aldrig blivit möjligt!

Jag önskar dig en riktigt fin och God Jul! 

Det är ord som dessa som gör att jag inser att jag har världens bästa jobb och att jag faktiskt gör skillnad för människor och deras välmående. Det är verkligen ett privilegium.

Stort tack L för att jag fick publicera dina ord.

IMG_3483

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.