Okategoriserade,  uppochhoppaijuni

Alltid i min träningsväska

#uppochhoppaijuni del 7 handlar om min träningsväska och vad jag alltid har i den. Knivigt inlägg med tanke på att jag inte har packat en träningsväska på år och dar.

Konstigt, tänker ni, hon tränar ju så mycket? Sant, men en av fördelarna med att jobba som personlig tränare är just att man slipper släpa på den där träningsväskan, jag har ju liksom allt i skåpet på jobbet. Jag vet faktiskt knappt vad jag hade i min träningsväska i mitt liv innan pt-jobbet, när jag och min bästis (jo, men kan ha en bästis när man är 35) hängde på Sats mer än vi var hemma.

Jag kan dock tänka på vad jag packar i min väska när jag reser bort och det står träning på schemat. Mina Adidas Adios Boost (2014 års modell, tusen gånger skönare än årets). Min Polar V800 (ovärderlig!). Färgglada strumpor från Gococo (beroendeframkallande, använder inga andra). Tights. Linne. Sport-BH från Pierre Robert ( sköna!). Mitt Flipbelt.

11424458_10152822903206689_8672115143203444880_n
Imorse efter 12 km morgonjogg. Allt ovan är med.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.