löpning,  uppochhoppaijuni

En träningsform jag älskar och efter träning

#uppochhoppaijuni del 20 handlar om ”en träningsform jag älskar” och del 21 om ”efter träning”.

En träningsform jag älskar skulle egentligen ha avhandlats igår, och det kan man väl säga att jag gjorde. Jag skrev om mitt 15-kilometerslopp på midsommarafton, ett lopp där jag ju faktiskt ägnade mig åt den träningsform jag älskar allra mest – löpning.

Det är så mycket jag älskar med löpningen. Frihetskänslan. Hjärtat som jobbar. Endorfinpåslaget. Svetten som rinner nedför tinningarna. Hur kroppen arbetar på det sätt den är skapt. Det mentala lugnet i kroppen efteråt. Så otroligt många underbara känslor på en gång.

Efter löpningen då? Vatten (jag älskar kranvatten!), en lugn stund i tystnad och gärna ett par backbends för ryggen. Gärna vid vattnet tidigt på morgonen innan stan har vaknat.

10997286_10152702604236689_8997858967068120246_n
Favoritstretchen efter löpning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.