uppochhoppaijuni

Länkkärlek

Den sista delen i #uppochhoppaijuni handlar såklart om kärlek. Länkkärlek.

Först och främst vill jag såklart ge en massa kärlek till initiativtagaren av den här juniutmaningen: Sofia. Utan henne hade jag inte börjat gräva i minnesbanken och återupplevt en massa härliga stunder i mitt liv, eller fått höra andras tankar och upplevelser kring samma givna ämnen. Tack!

Jag hinner inte läsa så mycket bloggar numera, men ett par personer vill jag lyfta fram lite extra. Fina personer som skriver sådant jag mår bra av och som ger mig energi. Varsågoda – här kommer min länkkärlek:

Erika Kits Gölevik – för att hon är en sund person utan rosaskimrande kanter runt vartenda inlägg. Jag gick första steget på PT-utbildningen med henne och jag kände direkt att hon var en vettig prick. Min åsikt har inte ändrats sen dess.

Camilla Rahm – för att hon måste vara min sister from another mister. Vi har helt ofattbart många gemensamma nämnare och jag gillade henne vid första pratstunden när vi båda blev uttagna till The Academys ambassadörsteam. Älskar att hitta nya vänner i vuxen ålder!

Veronica – för att hon är frispråkig och modig och bubblar av åsikter. Stark!

Sofie, aka Lanttolife – för att hon skriver fantastiskt bra, är fantastiskt klok och en fantastiskt imponerande Iron(wo)man.

Nadja Casadei – för att hon är en av de varmaste människor jag någonsin träffat, och för att hon gav sig f*n på att besegra cancern…och gjorde det. Energi och glädje i sin renaste form!

Nu säger vi hej då till juni och välkomnar juli med öppna armar.

Bild 2015-06-30 kl. 22.00

En kommentar

  • Sofie

    Känner mig helt urlakad just precis nu så jag tackar extra mycket för den här kärleksbomben. Tack.
    Du vet med största sannolikhet precis hur det känns … Tömde kroppen på tävling i lördags och sedan bestämde sig mormor för att dra och dricka kokkaffe med din mormor i söndags. Det gjorde hon helt rätt i men det är ändå fasligt tomt just nu. Storkramen till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.