uppochhoppaijuni

Upp och hoppa i juni – en catch up

#uppochhoppaijuni del 27 tittar tio år framåt, del 28 handlar om varför jag skriver och del 29 (dagens) om ett mål jag missat. Eftersom jag inte har skrivit någon av dessa delar ännu (skämmes!) ger jag er en mix av allt:

Om tio år fyller jag 46 år. Då kommer jag fortfarande att jobba med träning, hälsa eller friskvård på något sätt, och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag är så pass frisk och stark att jag fortfarande tränar och håller igång min kropp. Förutsatt att min kropp mår bra så kommer jag garanterat att springa några gånger i veckan och jag spenderar med all säkerhet ett par timmar i veckan på gymmet. Jag har uppfyllt något eller ett par av mina äventyr och sett platser som jag nu drömmer om…platser jag sedan bevarar i minnet för all framtid. Sommaren 2025 tittar jag tillbaka på de senaste 10 åren med ett leende och ångrar ingenting jag har gjort (och förhoppningsvis inte heller något jag inte har gjort).

Jag skriver garanterat också som 45-åring. Kanske skriver jag inte på den här bloggen, men skriver det gör jag med all säkerhet. Jag älskar att skriva och har skrivit dagbok så länge jag kommer ihåg. Svenska var ett av mina favoritämnen i skolan, och grammatik och etymologi har alltid triggat något i min hjärna.
Anledningen att jag skriver den här bloggen är dock inte enbart att få utlopp för min skrivklåda, utan precis lika mycket för interaktionen med mina läsare. Det är helt otroligt hur många nya kontakter som har knutits sedan den 26 maj 2008(!) när jag började (här hittar ni mitt första blogginlägg), och hur många nya vänner jag har fått. Internet är en fantastisk plats för att mötas! I framtiden har jag dock en dröm om att inte bara skriva digitalt, utan även på tryckt papper…jag bearbetar universum varje dag för att det ska ske.

1931145_51545716688_6039_n

2008 när det begav sig. Ungdomlig med page på väg in på Best of the best.

…och om vi ska hoppa till ett mål jag har missat. Varsågoda att läsa min race report från årets Stockholm Marathon – loppet då jag ”missade” mitt superduperdrömmål…med 8 sekunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.