Okategoriserade,  uppochhoppaijuni

Mina löparskor

#uppochhoppaijuni del 15: mina löparskor. Så lätt inlägg!

Adidas Adizero Adios Boost. 2014 års modell. 2015 har de satt en söm precis över min känsliga stortåled på vänster fot (sedan min 80 mil långa vandring genom Spanien för 5 år sen) så de är tyvärr inte i närheten lika sköna. 2014 års Adios Boost är de absolut skönaste skorna jag någonsin har haft och fungerar till allt från korta intervaller på bana till marathon. På fredag får jag se hur de beter sig i skog.

Är det någon som vet var det finns fler par att få tag på av förra årets modell, please tell me. Jag hittade ett par för ett par månader sedan på nätet som skickades från England, men nu verkar det vara slut i hela universum.

skor2

 Vid sommarstugan 2014. På upploppet av Vasastafetten 2014. Stockholm Marathon 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.