Okategoriserade,  uppochhoppaijuni

Drömträning

#uppochhoppaijuni del 16 handlar om min drömträning. Hm.

Jag ägnar mig ju liksom åt min drömträning varje gång jag knyter på mig löparskorna. Eller nej, varje gång jag knyter på mig skorna och springer ut genom dörren ”hemma” i Dalarna gör jag det. Oavsett om det är lugnt och långt, brännande backar, snabbt och kort eller bara för att andas in morgonluft i lungorna. Senast i lördags gjorde jag det sistnämnda: frisk luft, tyst och lugnt, grönt och blommande till bristningsgränsen och en helt magisk frihetskänsla som är svår att hitta här i min hemstad Stockholm. Min runda på Djurgården idag var också vacker men inte på samma sätt. Inte alls.

Det är verkligen något speciellt och drömskt med min hembygd, något som är svårt att hitta på andra platser jag hittills har varit på.

dalarna
I lördags morse innan resten av (människo)världen hade vaknat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.