Okategoriserade

Min favoritinspiratör

#uppochhoppaijuni del 17 handlar om inspiration. Om min favoritinspiratör.

Det finns en person här i världen som inspirerar mig mer än någon annan, och det är min mamma. Hon är av många anledningar min stora förebild i livet. Det finns inte mycket som får henne att vackla och all min mentala styrka kommer med all säkerhet från henne.
Men nu är ju det här en träningsbloggsutmaning och då vill jag även lyfta fram ett par personer som imponerar på och inspirerar mig rent fysiskt. Ett par av alla fantastiska människor som inspirerar mig precis hela tiden.

Monika Björn – för att hon är så jävla stark och så jävla smidig och bara så jävla sund i sina värderingar. Dessutom otroligt ödmjuk och en så trevlig och gullig person rakt igenom. Visst, vi är typ släkt och jag är kanske partisk, men det kan inte finnas någon som inte blir inspirerad och imponerad av hennes bilder som hon lägger upp. Förebild!

April Sylva, alias Bearclaw – för att hon som ensam kvinna ger sig ut på det ena mest osannolika äventyret efter det andra. Hon har gått hela Pacific Crest Trail på närmare 430 mil(!). Ni vet som i filmen Wild, förutom att Cheryl Strayed – som filmen med Reese Witherspoon baseras på – ”bara” gick 180 mil av leden.
Hon är nu sedan i april ute på Continental Divide Trail mellan Mexico och Canada, vilken hon kommer att vandra i sin helhet för att sedan övergå till Great Divide Trail från Alberta till British Columbia i Canada – båda lederna tillsammans omfattar en sträcka på totalt nästan 590 mil(!!!). Ensam. Jag blir (med mina ynka 80 mil i bagaget från 2010) så imponerad att jag blir yr i huvudet.

Wild. Har ni inte sett den så gör det.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.