Okategoriserade

>No more blöta fötter

>Under min två veckor långa paus har jag inte bara rensat huvudet och själen, jag har även påbörjat en mer än välbehövlig rensning här hemma.
Jag konstaterar alltför ofta att jag har för mycket saker. Kläder. Skor. Helt onödiga och överflödiga prylar. Nu är det nog. Jag slänger. Ger bort. Säljer. Rensning size GRANDE – otroligt befriande!
Hittade t.ex. ett par skor igår, som jag nu vill kolla om någon av er vill köpa?
Det är ett par magiskt sköna trailskor (klassas som en walkingsko) från Asics. Asics Gel-Track Sensor i Gore-Tex. Storlek 7 (24 cm) och de är helt nya.
Fick dem för att testa till en tidning förra året (därav sample-märkningen i dem), skon kom dock aldrig med i testet men jag fick behålla dem. De är aldrig använda, eftersom jag redan har ett par andra likadana walkingskor (love them!) från året innan som forfarande är hur bra som helst.
Någon som är intresserad? Maila mig (helenateodora@hotmail.com) snarast isåfall, annars åker de ut på Tradera!

.

8 kommentarer

 • Speja

  >Nu är jag inte spekulant men kan ändå heja på ditt initiativ till utrensning! Det får en verkligen att må bra med mer utrymme och liksom mer luft att andas.
  Kram
  Speja

 • Ingela

  >Har precis köpt nya skor och är inte heller spekulant på dem. Men snygga var dem!

  Jättebra att du rensar ut, det är befriande och det är ju så skönt att slänga ut saker man inte använder. Jag rensar rätt ofta, mest för att jag inte tycker om att ha saker jag inte använder och för att jag inte har plats helt enkelt.

  Ha en fin dag. Kram till dig!

 • mamma

  >Hej min vän…jag vet en till som skulle behöva göra en djupdykning i förråden…du e säkert den första att hålla med om det.
  Bra att ha-tanken måste jag snart "avgifta" mej ifrån haha.
  KramKram

 • Vida

  >Givmilt.. synd att jag har lite mindre fötter för annars hade jag varit intresserad.. att rensa är så välgörande ibland. Borde göra det jag med men det är så mycket annat som händer..

  Kramar

 • Maria

  >Härligt med rensning. Jag har slängt ut några av mina grejor på Tradera, annat går till loppis och en del rakt ut i soporna. Vissa saker från barnen och även en del från mig själv kommer jag att slå in som julklappar till ett barnhem i Polen. Det är så härligt att få bort lite prylar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.