löpning lopp träning träningsinspiration

>I am running for change!

>För att bota min lilla non marathon depression håller jag tummarna att min kropp snart är läkt och planerar lite andra härliga lopp här framöver. Det kan tänkas bli både något millopp och en och annan halvmara innan marathonbomben smäller den 28 maj nästa år…

Jag brukar inte springa lopp som är kortare än en mil, men i år ska jag göra ett undantag för ett lopp som jag tycker sticker ut lite extra! Running for Change arrangeras av Rotaract och går av stapeln här i Stockholm den 21 augusti klockan 15.00, mäter sköna 5 kilometer och anmälningsavgiften går oavkortat till Hungerprojektet! En helt underbar idé om ni frågar mig, och jag är självklart redan anmäld och klar. Det här blir mitt första 5 km-lopp sedan jag sprang Maja Gräddnosloppet i Uppsala sommaren 93 (eller var det 94), och det ska bli kul att se vad man kan göra för tid på ett kort lopp!

Hur många hänger med och springer 5000 meter runt underbara Djurgården i augusti, och är samtidigt med och kämpar för en bra sak?
Nu ser vi till att bli ett gäng och bokar samtidigt in en skön picnic efteråt – eller vad säger ni?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sandra
  7 juni, 2010 at 12:14

  >Det låter som en mycket bra aktivitet. Vi pratade i går om att åka på semester den veckan, ska kolla vad som blev bestämt. Annars är jag väldigt gärna med 🙂

 • Reply
  Helena
  7 juni, 2010 at 12:16

  >Heja Sandra – det vore jättekul! 🙂

 • Reply
  Miss Upsey Daisy
  7 juni, 2010 at 19:43

  >Jag bestämde mig idag för Lidingöloppet igen. Är du på?

 • Reply
  Helena
  7 juni, 2010 at 20:02

  >MUD…Lidingö har rykte om sig att vara vansinnigt jobbigt……..så varför inte!? 😀 Ska ta mig en REJÄL funderare och överlägga med min sjukgymnast på onsdag…återkommer! 🙂

 • Reply
  Micke
  9 juni, 2010 at 11:26

  >Lillebror med sambo anmäler sig idag!

 • Reply
  Åsa
  2 juli, 2010 at 12:51

  >Vad kul, jag ska också springa Running for Change som undantag. Jag gillar verkligen också idén och vet att arrangörerna bara gör det för att det är kul och för den goda sakens skull. Alla pengarna går verkligen helt till hungerprojektet, inte en enda krona till administrativa kostnader. Alla de fasta kostnaderna står företag för och det tror jag är lite unikt.

  Ses i spåret!

 • Leave a Reply