Okategoriserade

>Min vanliga tisdagslook…

>

…ser inte ut såhär. Men så har det inte varit någon vanlig tisdag heller…långt ifrån faktiskt.
Har försökt att visa de bästa sidorna av mig själv ungefär 600 gånger idag, och trött som jag var efter en lång dag av fullt fokus var jag mer än lycklig över att min bästa vän öppnade sitt hem och bjöd på middag, glögg och hembakade chokladsnittar..!
Vet dock inte riktigt hur jag ska tolka att hennes bror kom förbi och inte ens reagerade varken på min 1 dm höga frisyr eller min smått för-en-tisdag-väldigt-överdrivna make (uttalas mejk, jag har inte hunnit gifta mig sen sist…). Antar att det såg helt normalt ut tillsammans med mina mysbrallor och den lånade fleecetröjan. Normalt eller inte, skjuts hem fick jag (tack!) och att ligga raklång på soffan efter en riktigt kul dag är jag mer än värd. 

Reslutatet? Jag säger till när det finns att hitta nära dig…
Foto: Privat. Tisdagslooken den 7 december.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.