löpning mitt första marathon morgon träning

>Vägen tillbaka

>

Ställde klockan imorse, trots semester, för att försöka vända tillbaka dygnet lite efter många sena kvällar och lååånga sköna mornar i sängen. Utsövd vaknade jag strax efter 7, drack en god kopp kaffe och gav mig iväg på min första morgonlöprunda på väldigt länge…

-5, vindstilla och mörkt och tomt ute på gatorna. Perfekt. Tog min vanliga lagom-att-jogga-innan-frukost-runda som är 6,5 km kort…och jäklar vad segt det var. Det märks att jag inte har sprungit ”på riktigt” sen den 29 november! Konstateras kan att jag har en rätt lång väg tillbaka till min forna löparform, men att jag iallafall har tagit första steget nu…det är ju faktiskt 150 dagar kvar till den 28 maj. 3600 timmar att utnyttja på bästa sätt…jag hinner.

God morgon världen – nu tar vi en till kaffe och gör vi lite nytta!
Foto: Privat. Halvnöjd men avslappnad efter ett segt pass.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sofie RW
  29 december, 2010 at 11:35

  >Du är tillbaka snabbare än du anar! Och du är så stark i allt du gör. Mommo är nog stolt när hon kikar på dig 🙂

 • Reply
  Ann
  29 december, 2010 at 15:35

  >Underbart! Du kommer rocka den 28/5!

 • Reply
  "oroshjärta"
  29 december, 2010 at 18:07

  >waow att du springer i snö-jag är imponerad!

 • Reply
  Daniel
  30 december, 2010 at 07:59

  >Lycka till med uppstarten! Det är fortfarande lång tid kvar till Sthlm marathon så stressa inte fram något 😉

 • Reply
  Ness
  30 december, 2010 at 12:04

  >Hejsan!
  Läste om din underbara resa till Ecuador och det är även min drömresa. Det jag undrar över är hur du bokade denna resa?

 • Leave a Reply