löpning,  mitt första marathon,  morgon,  träning

>Vägen tillbaka

>

Ställde klockan imorse, trots semester, för att försöka vända tillbaka dygnet lite efter många sena kvällar och lååånga sköna mornar i sängen. Utsövd vaknade jag strax efter 7, drack en god kopp kaffe och gav mig iväg på min första morgonlöprunda på väldigt länge…

-5, vindstilla och mörkt och tomt ute på gatorna. Perfekt. Tog min vanliga lagom-att-jogga-innan-frukost-runda som är 6,5 km kort…och jäklar vad segt det var. Det märks att jag inte har sprungit ”på riktigt” sen den 29 november! Konstateras kan att jag har en rätt lång väg tillbaka till min forna löparform, men att jag iallafall har tagit första steget nu…det är ju faktiskt 150 dagar kvar till den 28 maj. 3600 timmar att utnyttja på bästa sätt…jag hinner.

God morgon världen – nu tar vi en till kaffe och gör vi lite nytta!
Foto: Privat. Halvnöjd men avslappnad efter ett segt pass.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.