löpning

No söndagsångest what so ever

Jag är så orimligt glad över att det är söndag idag. Min lördag lämnade allt annat att önska och går till historien som en av mina lägsta ever…hej då.

Revanschsugen började jag söndagen med att vakna utsövd klockan 8. Tog en kopp kaffe och en skön promenad. Hem och checkade in i tvättstugan, åt frukost när de första maskinerna hade kalas i källaren. Drog igång någon typ av köttfärsgryta med ett halvkilo älgfärs och mammas trattkantareller som jag hittade i frysen. Storstädade hela lägenheten och avrundade med en kaffe, iklädd löparkläder, samtidigt som Hellner kämpade sönder sig i Holmenkollen…vilken kämpe han är alltså! Kastade mig ut i snömodden för att ta ett ”lugnt varv runt Kungsholmen”. Hemma efter 9 km i 4.55-tempo konstaterade jag att det varken blev någon lugn eller lätt runda, jag är alldeles för tung och otränad i min löpning just nu…men jag jobbar på det, var så säkra.

Efter en varm dusch och provsmakning av älgen (mums!) känner jag att jag är värd att lägga mig i soffan, och kanske ligga kvar resten av dagen faktiskt. Ladda batterierna för ännu en fullproppad vecka…yes!
100% earned är väl en bra benämning på dagen, och hur blir man det bäst om inte med den fina tröjan som jag hittade i brevlådan i veckan!? TACK Nike – ni rockar!

Nyduschad, osminkad och skönt nöjd. Oslagbart.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.