löpning

Help wanted…

Tillbaka i verkligheten efter en helt magisk påskhelg…det känns som om energireserven är påfylld fram till nyår – love it!

Har vilat från träningen i två dagar och laddat upp för ett planerat långpass i eftermiddag. Vi snackar sol, långsamt tempo och gärna 30 avklarade kilometer. Nu är det bara så att jag har insett att det inte är särskilt nyttigt att ge sig ut och springa 3 mil i solen utan att fylla på med vätska, så även om jag är en ytterst envis vätskebältemotståndare (hej oskönt!) och hittills har kört mina långpass utan så förstår jag ju att jag måste investera i ett trots allt.

Så, det är nu jag behöver din hjälp…var hittar jag ett grymt vätskebälte som sitter skönt och knappt märks, och som gärna har ett litet fack för min hemnyckel (som jag alltid annars får gömma på alla möjliga och omöjliga ställen i min klädsel)? Alla tips är mer än välkomna..!

Benen i solig dalavila…men idag ska de få prestera!

10 kommentarer

 • Träningsglädje

  håller med: hej oksönt!! vätskerygga?? nathan har bra varianter, själv har jag en camelbak. rosa och rätt liten och enkel att springa med. finns nog på de flesta sportbutiker (däremot har jag nog inte sett nån på RS). löplabbet borde ha. men det har säkert alewalds & co också. finns en stoooor alewalds på kungsgatan. kika där på en jobbpaus, ligger bara tvärs över gatan från dig!

 • M

  Hm, jag köpte min på Stadium. Den har fyra små flaskor och ett kardborreband med ficka för nyckeln. Jag har inga problem med det vätskebältet förutom att jag KANSKE hade önskat spänna det liiiite hårdare… men men.

 • Anna (orka mera)

  Kör Perfektas vätskebälte och det funkar ok. Men det är ju alltid skönare utan förstås! Ryggsäck har jag också och förutsatt att man hittar en nätt variant är det nästan skönare än bälte. Det skumpar inte omkring lika mycket. 30 km låter som heaven to me, ha det så skönt!

 • Johanna

  Jag tycker också att en vätskeryggsäck är ett bättre val än ett vätskebälte. Vätskebälten är svåra att få att sitta bra, även om vissa trivs bra med dem. Jag har en Salomon kombinerad vätske- och löparryggsäck som sitter jättebra på ryggen, oberoende av om den bara innehåller en fylld vätskeblåsa eller om den har vatten+fyllt ”lastutrymme”.

 • Sofie RW

  Hihi, var också tvungen att uppgradera mig med vätskesystem idag. Så nu sitter jag i soffan med rygga på och sörplar vatten från en slang. (Undrar hur många gånger man får springa på toa inatt 🙂 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.