löpning,  PT

Lyckligt ovetande

Ja, det var exakt vad jag var när jag satt och åt min matlåda idag. Solen strålade (heja takterass ovanför skolsalen!), vårfräknarna förökade sig på näsan och jag hade sköna diskussioner med mina kurskompisar efter en givande förmiddag med teori…

Vem kunde ana att jag tre timmar senare skulle hitta mig själv längs en smal asfaltsväg och tillryggalägga blodsmaksframkallande intervaller…4 x 800 meter med 45 sek vila. 4 x 400 meter med 30 sek vila. 6 x 200 meter med 15 sek vila….och jag som trodde att jag hade träningsvärk idag. Några snabba starter från några olika mer eller mindre rimliga positioner och en sisådär 30 minuter plyometriska övningar på det och jag var i det närmaste redo för slakt.
Någon som vill byta ben med mig imorgon?

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.