Okategoriserade

Njutbart

Det här blir ett väldigt icke träningsrelaterat inlägg, för jag har nämligen spenderat varenda vaken minut under dagen med att inte träna. Inte en enda minut har jag svettats (ja, förutom kanske när solen på balkongen blev varmare än varmast) eller höjt min puls, mycket beroende på att gårdagens middag med delar av min härliga PT-klass blev väldigt sen och natten utan tillräckligt med sömn…vilket var misstanken och det var verkligen värt det tusen gånger om.

Nej, idag har jag passat på att bara njuta av sommaren som kom och gästspelade. Legat på en gräsmatta. Tagit en promenad längs vattnet. Mött upp min söta kusin som var på genomresa och druckit kaffe i solen. Hittat min bästa vän och en liter jordgubbar i en park. Funderat, filosoferat och försökt reda ut ett och annat i livet. Andats. Mycket välbehövligt…mycket.

En liten oas mitt i stan.

Imorgon kickar vi igång en ny vecka och jag längtar. Löpningen ligger och väntar och jag längtar. Nedräkningen till helgen på Selma Spa startar på riktigt och jag längtar. Jag längtar efter mycket nu och kommer att avsluta söndagen leende, och jag hoppas att ni gör detsamma.

3 kommentarer

  • Träningsglädje

    hoppas på en riktigt bra vecka för dig! av alla bloggares ”liv” som utspelar sig på bloggen så låter ditt som det bästa mest hela tiden. tack för Lill-Jansinspon!!

  • Junitjej

    Åh, dit skulle jag vilja åka någon gång. Synd att det är så långt hemifrån mig. Jag har nyligen varit på Smögens Havsbad (också spa) och det var ljuvligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.