Okategoriserade

Måndag. Min dag.

Måndag igen. Favoritdagen. Ny vecka…och jag känner redan nu att den kommer att bli helt fantastisk. Vädret ler, sommaren smyger omkring runt hörnet och en del skoj är inplanerat i kalendern.

Har faktiskt tänkt att (försöka) hålla nere lite på träningen den här veckan, eftersom jag drar iväg till Sunne på fredag morgon för att checka in på Selma Spa. ”Spa” betyder dock just den här gången 8 timmar träning från 16.30 på fredag fram till 11.45 på söndag. Ja, och sen ska jag klämma in 4 föreläsningar också, och kanske en och annan simtur…och kanske ett par morgonpromenader innan den ljuvliga frukostbuffén.
Jag ser helt vansinnigt mycket fram emot helgen som kommer och all träning den kommer att bjuda på. Jag ska bland annat springa med Rubin McRae, köra funktionell träning med Katarina Woxnerud och svettas med José Nuñez. Däremellan ska jag lära mig en massa om coreträning, matbeteende och neurotraining…och lite annat. Ja, sen ska jag passa på att sova mer än jag brukar och äta en massa god mat. Och kanske ta någon behandling innan jag åker hem på söndag. Åh vad jag längtar!

Firar den kommande helgen redan nu med en favoritlunch á la Helena – kycklingfilé, broccoli, vitkål, päron, champinjoner, paprika, rädisor, valnötter, pumpakärnor och olivolja….och BOOM så var den här veckan igång!

5 kommentarer

  • soffan

    Men ååå vad härligt det låter! Jag önskar att jag också kunde följa med… Jag får köra hemmaspa i mitt gräsliga kycklinggula badrum, nästan drunkna i mitt för stora badkar, gå vilse en sväng i årsta med plipp innan min svarta lådan-frukost och sånt istället, nästan samma som torekov 😛 .

  • Åsa

    Visst är det härligt med måndag?! Love it!!!
    Det låter underbart fina du! När du kommer tillbaka tycker jag att vi borde ses. Vad tror du om det? 🙂 KRAMAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.