blueberry lifestyle,  mitt Stockholm

Träningsfritt tidsfördriv

Jag har bestämt mig för att ta det rätt piano fram till helgen. Ingen överdriven träning och rätt tomt i kalendern…allt för att vara så pigg som möjligt klockan 11.30 på lördag, och med minst lika mycket spring i benen som jag hade i torsdags.

Imorgon springer jag mitt sista pass, ett kort och ganska snabbt sådant, så idag satte jag löparförbud på mig själv. Benhinnorna känns bra och jag vill ha dem så i 5 dagar till, tack.
Istället tog jag en långpromenad ute på Djurgården efter jobbet. Spöregnet imorse hade bytts ut mot klarblå himmel och det var helt ljuvligt skönt. Bra musik i öronen, en massa tankar som sorterades och marathonnerver som ströks medhårs. Det känns verkligen att det närmar sig nu, och jag vill att alla håller sina tummar att det känns lika bra på lördag som det gör idag…please?

Tillbaka i stan hoppade jag in på Blueberry (som snart öppnar en ny butik i PUB-huset också!) och köpte min favoritsmoothie Blueberry Lifestyle, som jag avnjöt på gräset i Humlegården samtidigt som jag hade ett skönt telefonsamtal med min älskade och kloka mamma.
Att jag lyckades pricka in min bästa vän när hon slutat skolan för en halvtimmes kvalitetshäng blev liksom bara en helt fantastisk bonus. Måndagskärlek för både kropp och själ.

Nöjd i solen.
Rödsprängda ögon (tack motvinden!) och att jag i den här vinkeln ser 10 år äldre ut bjuder jag på – varsågoda!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.