Okategoriserade

Regnmys

Det regnar i huvudstaden idag. Söndag är det också. Som den smått obotliga optimist jag är såg jag dock till att börja den här gråa dagen på bästa sätt genom att trotsa vädergudarna och halva landets fasta inställning att söndagar är en dag för snart-är-det-måndag-ångest…

20110619-091749.jpg

En timmes promenad runt min vackra hemstad och en sojalatte utomhus under Mellqvists markiser fick starta min dag, och en välbehövlig garderobsrensning får bli projektet resten av dagen…äntligen!
Hur tar ni hand om söndagen?

6 kommentarer

 • Miss Agda

  Garderobsrensning här med 🙂 Som iofs har hållit på i några dgr nu.. Och startade dagen med en (test)jogg i regnet. Sommarregn alltså, ljuvligt!

 • Jojohanna

  Garderobsrensning verkar vara ett återkommande tema den här helgen! Jag tog kampen mot min garderob igår, och nu sneglar jag mot andra lådor och skåp. Det regnar ju i Norrland med idag, så det är verkligen perfekt röjarväder.

 • Ann

  Haha, ja nu gjorde jag ju min garderopsrensning i fredags och det är SÅ jäkla apskönt nu. Hm, jag antar att jag ger mig rätt in i köksskåpen för rensning och packning.
  Kör hårt, åh va fint det kommer bli däri med all din nya shopping va??!

 • mikael

  Vilodag från träningen igår.
  Det firade vi med en fika på Göteborgs trevligaste café och sedan bio. Nu, en ny vecka fylld med träning. Härligt 🙂

 • mikael

  Tack förresten. Ska ringa sjukgymnast idag och få försöka få en tid.
  Vill ha en diagnos, om det är ITB senan, så att jag har nåt att utgå ifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.