mitt Stockholm,  vänskap

Sista sucken…

Ja, det är väl den som dras nu? Den sista sensommarsucken.
Stockholm har gästats av sommaren i helgen och jag ser tillbaka på en barbent, fantastisk lördag med min bästa vän. Long time, no see och jag log med hela själen under alla våra timmar tillsammans. Kramar. En promenad i sensommarsolen. Stopp för en sen och helt fantastisk(!!!) lunch på Orangeriet. Halva livet avhandlades i soffan…kärlek, fjärilar i magen, sorg, glädje, hundratals minnen och en fin framtid… Ett bröllop kom på besök. Promenerad vidare runt Kungsholmen. Mer prat. Skratt. Minnen. Tusen tankar, frågor och möjliga svar. Solnedgång vid vattnet. Hemmamiddag i  soffan med bubbel, musik, högläsning av gamla kompismail, tårar och ännu mer skratt. 22 års vänskap. Idag är min förkylning inte det minsta bättre och jag stannar i soffan, men det är det värt…obetalbart.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.