fitness magazine,  vila

Jaha ja…

Två veckor tog det…två veckor med jobb, träning och full fart, sen slog årets gasen-i-botten-efter-semestern-förkylning till. Kli i halsen och tungt huvud i ett par dagar (vilket jag har ignorerat…), och idag är det ganska snorigt och segt här hemma. Hade tänkt att ta en fantastiskt lång morgonpromenad i solen, men istället tryckte jag på snooze och somnade om…otroligt skönt.
Sommarvärmen drar en sista suck utanför fönstret men jag kommer nog att stanna i soffan tills jag ska äntligen ska träffa min efterlängtade bästa vän i eftermiddag. Underbart att vara vuxen och slippa höra ”…nu måste du gå ut och leka när det är så fint väder…” Nej, jag trivs bättre här i mysbrallor med en kopp kaffe, träningsvärk i precis hela kroppen och nya Fitness Magazine som kom i veckan.

Min svettigaste plåtning ever.
En viktväst kanske blir nästa träningsinvestering…?

Min bästa lärare under PT-utbildningen…Per Vikman är nog Västerås hårdaste PT (och dessutom polis!) och fick mig nästan att kräkas under intervallerna den där fantastiska fysdagen i april.
Läs om Per och TFR – Time Force Reps – fantastiskt kul och jobbig träning!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.