PT,  redcord,  super saturday

Åh!

Den där bubbelkänslan från imorse hängde kvar hela dagen. Jobbet flöt på finfint, jag fick massor gjort och min inlagda gurka provsmakades och lovordades under lunchen. Fick sedan spö av ytterligare en PT-kollega som hängde upp mig i Red Cord:en och hittade alla mina svagheter på fem röda…tadaaa! Svettades ett par liter på 45 minuter, sen fick hon svettas i en knapp halvtimme innan vi var tvungna att bryta upp för dagen. Jag kommer att ha vansinnig (värre än idag, that is) träningsvärk imorgon, två PT-pass på lika många dagar var nog lite för mycket för min sommarsvaga kropp. 🙂

Promenad hem (våga vägra buss) och sen var det dags att attackera lägenheten med diverse städgrejer. Ett par timmar senare sjönk jag nyduschad ner i soffan med en laxbit och öppnade mailen….och BOOM – där låg påminnelsen om nästa helg och väntade…det är ju SUPER SATURDAY! 2000 pers(!) är anmälda och jag kommer att snurra omkring i Globen i 180 km/h och jobba lite…eller ja, förmodligen väldigt mycket. 🙂 Hur många av er kommer jag att se där?

Wohooo – let’s do this!
(Soffan…jag snodde bilden från dig…tack! 🙂 )

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.