Okategoriserade

Äntligen.

 Ja, då var den här…favoritmånaden december. Jag vet inte vart den här hösten tog vägen så snabbt, men kvar i min värld är den inte. Första december är samma sak som den första vinterdagen för mig, även om det fortfarande visar plus på termometern. Prognosen pekar dock mot minusgrader i början av nästa vecka, så jag räknar lugnt med att den första och extremt efterlängtade snön lägger sig på mitt balkongräcke lagom till tredje advent iallafall.

Jag börjar mitt december med att gå till nyöppnade Scandic Grand Central och lyssna på min käre vän Stiko Per Larsson som precis har släppt en jul-EP, och ikväll kommer att bjuda på lite finstämd livemusik. Innan det ska jag jobba en massa timmar och klämma in ett skönt välkommen vinter-pass på gymmet.

Hur firar ni in julmånaden?

Stockholm idag. Lite snö på det här så…

 

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.