Okategoriserade

Äntligen.

 Ja, då var den här…favoritmånaden december. Jag vet inte vart den här hösten tog vägen så snabbt, men kvar i min värld är den inte. Första december är samma sak som den första vinterdagen för mig, även om det fortfarande visar plus på termometern. Prognosen pekar dock mot minusgrader i början av nästa vecka, så jag räknar lugnt med att den första och extremt efterlängtade snön lägger sig på mitt balkongräcke lagom till tredje advent iallafall.

Jag börjar mitt december med att gå till nyöppnade Scandic Grand Central och lyssna på min käre vän Stiko Per Larsson som precis har släppt en jul-EP, och ikväll kommer att bjuda på lite finstämd livemusik. Innan det ska jag jobba en massa timmar och klämma in ett skönt välkommen vinter-pass på gymmet.

Hur firar ni in julmånaden?

Stockholm idag. Lite snö på det här så…

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  M
  1 december, 2011 at 08:06

  Mysig bild! Ha en fin torsdag. Kram

 • Reply
  Ellinor
  1 december, 2011 at 10:28

  Min december hade inte kunnat börja bättre. Småtimmarna spenderades tillsammans med en god vän. Några få timmars sömn senare infann jag mig på jobbet för att duka upp stundande julfrukost, vilken nu ligger och gottar sig i magen. I kväll blir det julfest. Till och med solen skiner idag så har verkligen ingenting att klaga på!
  Kram

 • Reply
  Emelie
  1 december, 2011 at 10:59

  Vilken fin bild!

 • Reply
  0roshjärta
  3 december, 2011 at 09:28

  Firar min födelsedag Jakob Hellman & Dragon premiären.=) Sen mot Sherwoodskogen;)

 • Reply
  Suzan
  3 december, 2011 at 15:39

  Vackert!

 • Leave a Reply