blogger boot camp sjukdom

Eh…va?

De första dagarna efter min detoxperiod har bestått av en till synes outtömlig energi. Har jobbat mycket, tränat bra (med ännu en mil runt 45 minuter igår…min andra sen i fredags! 🙂 ) och känt mig starkare och på bättre humör än på mycket länge…men inatt tog det tvärstopp. Jag vet inte om det är en post detox-känning eller något annat…men en sak är säker: jag och min mage var svåra ärkerivaler inatt. Big time. Utan att gå in på vidare detaljer kan jag säga att sömnen uteblev nästan helt och hållet, och att jag idag ligger som en urvriden trasa i soffan. En orkeslös och inte särskilt färgglad sådan. Livet alltså, vilka vändningar det tar när vi minst anar det.

Jag har verkligen svårt för att inte vara 100%. Att liksom bara halvligga iklädd morgonrock under min filt i soffan och känna mig svagare än vanligt, och inte vara förmögen att hoppa och skutta och aktivera mig som jag vill. Det är by far min allra sämsta gren.
Men jag försöker som alltid att göra det bästa av situationen. Konstaterar att jag inte har den energi som krävs för att husera PT på jobbet i 10 timmar idag, och lägger den tanken åt sidan totalt. Tittar på mer eller mindre dåliga repriser på tv och inser att jag har missat en hel del (fullständigt onödigt) på sistone. Sover en stund. Funderar över om jag ska boka tid för en tatuering som har legat i mitt bakhuvud för länge, eller om jag ska avfärda det som en försenad tonårsrevolt och bara glömma det. Ler åt mms:et från min verkligen icke-löpningsälskande kollega som stolt har förevigat löpbandets display som visar att han har klarat sin del av vår utmaning – en mil under 45 minuter (jag är djupt imponerad!)!

Mest av allt försöker jag glömma att jag ligger här, fokusera på roliga saker som händer framöver och istället lägga lite små pusselbitar på plats i min kalender. En ganska stor pusselbit som jag på allvar funderar på att lägga en gång för alla är 2012 års upplaga av Blogger Boot Camp! Jag har fortfarande inte varit med ett enda år än (skämmes!), men i år känner jag verkligen att det är dags!
Gänget bakom eventet (varav en är min Bloggar om träning-kollega Sofy) har verkligen lyckats dra ihop ett skönt gäng med inspirerande presentatörer, och jag är bra sugen på att testa det nya passet från mina vänner på Spartan i Motala (som var med och skapade reportageserien med mig som rullade i Fitness Magazine under hela 2011), yoga med Anna, testa min förmåga med Robert Kronberg, dansa med Olle (som är en av finalisterna i Nike Top Instructor 2012 – grattis!)…ja, det finns en hel del jag vill göra helgen 21-22 april, så det kanske bara är att slå till? Vilka av er ska dit?

Inte snygg och inte stark…men högst mänsklig just idag.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Jane
  25 januari, 2012 at 13:44

  Åh, det vore superkul om du hängde på i år, femårsjubileum och allt!

  Krya på dig snygging!

 • Reply
  emi
  25 januari, 2012 at 14:53

  Krya på dig!

  Jag är också sjukt dålig på att inte vara på topp. Skämst nästan att säga det, men jag liknar nog den där reklamen som var på tv för massa år sen ”ni kvinnor talar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns när en kille är riktigt förkyld” haha!

  Jag har precis bokat min plats på bloggerbootcamp med en (eller två) kompisar och ser fram emot det massor!

 • Reply
  Ann
  25 januari, 2012 at 16:58

  Åh no!! Men ändock…alltid vacker, alltid positiv <3. Snart rockar vi igen du & jag (jag har förresten småjoggat en nätt liten tur precis, inte helt perfekt feeling men snart så…). Krya på dig!!

 • Reply
  Jojohanna
  25 januari, 2012 at 18:58

  Bluää, stackare! Krya på dig massor babe!

  Nä, inget BBC för mig. Nån måtta får det vara på roligheterna den här våren. Nike Blast. London. Träningsresa till Turkiet.. Ja, det är synd om mig.. 🙂

  • Reply
   Helena
   26 januari, 2012 at 20:50

   Skitsynd om dig… 😉 Vi ses på The Blast – det räcker för mig! 😀

 • Reply
  Ellinor
  25 januari, 2012 at 21:30

  Krya på dig!

 • Reply
  Lina
  26 januari, 2012 at 14:00

  Krya på dig, du är nog snart tillbaka 🙂
  JÄKLA SNABBA PASS HÖRRDU, PÅ TRÄNING??!!! 🙂 Hur ska detta sluta?;)

  • Reply
   Helena
   26 januari, 2012 at 20:47

   Ja…var ska det sluta…? 😉

 • Reply
  Ulrika
  26 januari, 2012 at 16:35

  Jag ska på BBC i år för andra gången, nog för att du inte alls vet vem jag är men nu vet du att jag ska dit i alla fall 😉

 • Leave a Reply