detox

Gröt 2.0

Morgonpromenaden på löpbandet med Nyhetsmorgon i öronen är avklarad och min slajmiga gröt är dagen till ära uppdaterad med lite(?) kanel.
Välkommen detoxdag sex!

20120111-074841.jpg

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  erika
  11 januari, 2012 at 14:56

  Försiktig fråga: Räcker det inte bara med att dra ner på kaffet? Kroppen är ju ett förträffligt reningsverk i sig själv 🙂 Och sen när man börjar äta igen blir väl allt som innan? Eller varför ’detoxar’ man? Just thinkin’ 🙂

  • Reply
   Helena
   12 januari, 2012 at 07:54

   Erika – du behöver inte fråga försiktigt…hit me bara! 🙂 Jag har alltid undrat varför ”folk” detoxar, jag har lite svårt att tro på alla fantastiska effekter som det ska sägas ge. Det är lite därför jag nu gör det här som ett experiment för att se vad det gör med mig, och jag kommer for sure utvärdera det rejält när det är över! Jag gillar tanken på att rensa ut allt ”skit” ur kroppen för att sedan välja vad jag faktiskt vill stoppa i den, men mest gillar jag tanken på att se vad det gör med mig mentalt och hur jag klarar av att inte få äta vad och när jag vill. Återkommer när det är över och berättar varför man detoxar. 🙂

 • Reply
  Jojohanna
  11 januari, 2012 at 19:03

  Heja, heja! Kul att man får hänga med på detoxen utan att själv behöva genomgå den. Fast jag kanske blir lite inspirerad förresten. Själv körde jag på bovetegröt idag. Med hallon. Det kändes rätt ”rent” det med 🙂
  Kram

 • Reply
  erika
  12 januari, 2012 at 08:55

  Okej, jag ska läsa med spänning! 🙂

 • Leave a Reply