morgon

Nattsudd?

Ibland är morgonen den enda tiden på dagen som finns över för att träna…och då får man liksom acceptera att man möter den sista nattbussen när man är på väg till gymmet. Take away-kaffe hemifrån i världens gladaste lilla termos från Starbucks och bra musik i lurarna får mig dock att tro att klockan är mer än strax efter 5.30… 🙂

Morgonträning för dig – gilla eller inte?

20120217-054413.jpg

9 kommentarer

 • Västgötskan

  Det händer enstaka gånger att jag kör träning på morgonen, men egentligen är jag ingen morgonmänniska.. Tycker träningen känns seg och lite ”svagare” än om jag kör på eftermiddag/kväll. 🙂

 • Anna

  Om jag lyckas övertala kroppen att vakna så är morgonträning bästa starten på dagen, men oftast blir det inte så. När man har familj är det inte så pop när klockan ringer fem, minst en till som vaknar mot sin vilja.
  Fast idag steg vi alla upp fyra och sitter nu på Münchens flygplats på väg mot Italien och härlig skidning!

 • Nilla

  Hjärnan gillar att morgonträna, kroppen ogillar det starkt! Får helt enkelt inte igång funktionen mellan huvud och hjärta tidigt på morgonen, för att inte tala om musklerna! Dom ligger och sover till klockan 9!

 • Tanja

  ÄLSKAR det! Stiger upp 05:30 för att gå på yogapass kl. 07 ibland, eller alternativt intar gymmet redan 06:30… Någon minut på löpbandet så är hjärnan & kroppen helt igång och jäklar vilken bra start på dagen! =) Som min yogainstruktör brukar säga: ”Set the day before the day sets you”.

 • Millis

  Nääää… Känns som om jag får hjärtklappning av att tvinga kroppen från sängen ut i löparspåret… Men jag springer/tränar mer än gärna runt midnatt… Då är vi på, både knoppen och kroppen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.