mitt dalarna,  Okategoriserade,  vila

Bye bye…

Ja, jag säger hej då till Dalarna för den här gången. Det känns som att jag har varit här i evigheter och kropp och huvud är verkligen totalt utvilade. Jag är så glad att jag de senaste åren har lärt mig att koppla av när jag är ”hemma”, och inte längre känner mig rastlös och stressad över att jag missar en massa saker i Stockholm…

Återvänder med fulladdade batterier och det ska bli kul att komma hem och ta tag i våren ordentligt. Träningen ska trappas upp, lägenheten ska få en make over (heja idéer som dyker upp när man byter miljö!) och en massa kul är planerat i kalendern. Känner mig nästan pirrig i kroppen över att ha våren framför mina fötter – älskar den här tiden på året!

Nu kör vi va?

Energipåfyllning på mosters veranda…

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.