events

NTC Live

Från jobbet åkte jag idag genom spöregnet via Tjejmilens överbefolkade nummerlappsutdelning på Östermalms IP vidare till Clarion Hotel och mötte upp min kära kollega Åsa. Vi beställde en varsin kopp kolsvart kaffe och hann reda ut ett och annat i livet innan det var dags för oss att dra på oss den nya fina t-shirten och ta oss an NTC Live (ladda ner appen om ni inte redan har den!).

Det var fullt ös redan från start, och jag har inte så mycket mer att säga än att jag var väldigt glad att jag hade bestämt mig för att maska lite på passet (träningsvärk är inte välkommet imorgon när jag ska springa). Åsa gick dock på lite hårdare och var rejält svettig efteråt, och vi konstaterade efter 45 minuter när passet var över att det var ett mycket bra fredagsmys vi bjöd oss själva på. Plankor, jumping squats, burpees, push-ups…tacos har inte en chans i jämförelse! Det verkade som om de övriga 100(?) personerna höll med – det var många sköna glädjevrål och nöjda leenden efter passet.

Nike kommer uppenbarligen att bjuda in till NTC Live lite då och då, och jag ska självklart försöka hålla er uppdaterade om när det sker. Nästa gång ska jag inte ha ett lopp dagen efter där jag vill (och ska) prestera en bra tid, då ska jag också vara med och slita på riktigt!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.