events

NTC Live

Från jobbet åkte jag idag genom spöregnet via Tjejmilens överbefolkade nummerlappsutdelning på Östermalms IP vidare till Clarion Hotel och mötte upp min kära kollega Åsa. Vi beställde en varsin kopp kolsvart kaffe och hann reda ut ett och annat i livet innan det var dags för oss att dra på oss den nya fina t-shirten och ta oss an NTC Live (ladda ner appen om ni inte redan har den!).

Det var fullt ös redan från start, och jag har inte så mycket mer att säga än att jag var väldigt glad att jag hade bestämt mig för att maska lite på passet (träningsvärk är inte välkommet imorgon när jag ska springa). Åsa gick dock på lite hårdare och var rejält svettig efteråt, och vi konstaterade efter 45 minuter när passet var över att det var ett mycket bra fredagsmys vi bjöd oss själva på. Plankor, jumping squats, burpees, push-ups…tacos har inte en chans i jämförelse! Det verkade som om de övriga 100(?) personerna höll med – det var många sköna glädjevrål och nöjda leenden efter passet.

Nike kommer uppenbarligen att bjuda in till NTC Live lite då och då, och jag ska självklart försöka hålla er uppdaterade om när det sker. Nästa gång ska jag inte ha ett lopp dagen efter där jag vill (och ska) prestera en bra tid, då ska jag också vara med och slita på riktigt!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Åsa
  31 augusti, 2012 at 21:19

  Jag skulle ha varit där. Trist att jag missade det. Men fick liksom inte till det idag. Mycket på en och samma helg. Nästa gång då jä*lar. 🙂

  Lycka till på loppet imorgon!

 • Reply
  jessica
  31 augusti, 2012 at 21:23

  Hann inte krama dig! Här kommer en stoor kram

  • Reply
   Helena
   31 augusti, 2012 at 21:28

   Kram tillbaka! GRYMT bra pass, och nästa gång ska jag ge ALLT! 😀

 • Reply
  Ida
  31 augusti, 2012 at 21:59

  Hade också tänkt maska pga tjejmilen imorgon men det var ju omöjligt med all pepp i rummet.
  Det kommer förmodligen att straffa sig imorgon men det är bara att ta fram pannbenet och köra på 😉 Lycka till!

  • Reply
   Helena
   1 september, 2012 at 06:34

   Tack detsamma! 🙂

 • Reply
  M
  1 september, 2012 at 06:46

  Heltäckningsmatta…?!

 • Reply
  Fyscoachen
  1 september, 2012 at 09:20

  Tack för en trevlig kväll fina kollega!

 • Reply
  Våga vila « Health by Helena
  3 september, 2012 at 20:23

  […] vad jag har ägnat mig åt hela dagen idag. Jag är löjligt sliten i kroppen efter fredagens NTC Live, Tjejmilen i lördags och heldagen på Bosön igår, så idag har jag inte ägnat en enda tanke […]

 • Leave a Reply