helena testar,  träningsprylar

Bra fredagsljud!

Jakten på de perfekta hörlurarna fortsätter. Jag har fått en massa bra tips (tack!), och imorse stack jag ut och testade ett par från Logitech – Ultimate Ears 300 – som jag fick av en kompis. Tyvärr failade de på ett av mina krav – att de ska vara trådlösa. Fick dock höra att de skulle vara grymma, så jag gav dem en chans.

…och de är verkligen grymma! Bågen är justerbar och böjlig åt alla håll, så de sitter verkligen perfekt över örat. Gummigrejerna följer med i fem olika storlekar så det var inte svårt att hitta ett par som passade, och när de väl sitter där de ska stängs allt annat ljud ute och det känns inte ens att man har ett par hörlurar på sig. Ljudet är mer än tillräckligt för mina krav och såklart en otrolig skillnad mot mina skräplurar från Apple! Men…varför finns ingen fjärrkontroll på sladden? Jag är väl inte den enda som vill byta låt eller justera ljudet ibland, utan att behöva göra det på telefonen som sitter sådär lite lagom oåtkomlig på armen?
Nej, de ultimata lurarna för en löprunda med iPhonen är de inte. Dock kommer de garanterat att få hänga med på iPad Shuffle-rundor och promenader där jag lyssnar på pratradio eller någon Podcast som bara kan rulla på i öronen.

Jag fortsätter att leta, och nästa vecka (hoppas jag) dyker det upp ett paket från pryl-meckat Hong Kong med något som kan vara lösningen på hela hörlursgåtan.

2 kommentarer

  • Sara

    Jag har en trådlös jabra (headset)som man kopplar in hörlurar i (vilka som helst). Den är toppen till iPhone och har knappar för lur, fram/bak och play/paus. Då kan du ha den + toppenlurar om du inte måste ha helt sladdlösa lurar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.