Okategoriserade

Hörlurar?

Vi måste prata om hörlurar. Jag envisas med att springa med mina halvbra iPhone-lurar och varje gång blir jag irriterad på det urkassa ljudet, lurarna som glider ur när jag blir svettig och sladden som är all over the place och hänger och slänger. Efter passet förtränger jag att jag behöver köpa nya, och när jag ska ut på nästa runda blir det samma historia igen.

Nu har jag tröttnat rejält på både mina lurar och faktumet att jag inte tar tag i det, så nu behöver jag hjälp av mina musiklyssnande och tränande bloggvänner! Ge mig tips på trådlösa hörlurar med grymt ljud…please?

De funkar finfint på stranden…and that’s it.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Elin
  23 augusti, 2012 at 09:33

  Känner igen problemet, dock hittade jag inga trådlösa utan satsade på ett par koss iPorta pro som är en lite större variant med båge. Men de sitter där de ska och har headset som fungerar till iPhone. Plus att ljudet är fantastiskt!

 • Reply
  Viktoria
  23 augusti, 2012 at 10:14

  De bästa köper jag på teknikmagasinet. Orangea som sitter fast bakom örat. Kommer inte ihåg märke.

 • Reply
  Sirre
  23 augusti, 2012 at 10:22

  Jag har testat ett antal lurar, både vanliga (som bara åker ur), in ear och såna här sportlurar som man fäster bakom öronen…men jag tror jag har så djävulskt små öron så inget har funkat. Sambon har dock ett par Porta pro från Koss som jag lånat ett par gånger, de är riktigt grymma, så igår införskaffade jag ett par egna sådana! Får se till att rufsa till håret lite eller sätta fast med hårklämmor, annars glider de lite när man springer. Iaf på mig! Nu är de ju såklart inte trådlösa då…men bra! 😉 Lycka till och tack för en grym blogg! 🙂

 • Reply
  em löfgren
  23 augusti, 2012 at 10:25

  måste lösa samma problem! ska hålla koll här på vilka tips du får =)

 • Reply
  Åsa
  23 augusti, 2012 at 11:24

  Bra fråga att lyfta. Jag jobbar med samma irritationsmoment. 🙂

 • Reply
  Charlotta
  23 augusti, 2012 at 11:49

  Nån av Philips sporthörlurar är grymma, finns nu även modell där man kan justera passformen

  http://www.philips.se/c/hoerlurar-foer-spel/290956/cat/sv/#filterState0=GAMING_HEADPHONES_SU2_SE_CONSUMER%3Dtrue

 • Reply
  Lotta
  23 augusti, 2012 at 12:06

  Inget tips på trådlösa, men jag är grymt nöjd med mina Sennheiser in-ear som även är hands-free till tfn. Inget ljud som läcker och sitter bra – trots att man springer. Tror att det är dessa: http://en-de.sennheiser.com/mm-30i

 • Reply
  Lotta
  23 augusti, 2012 at 12:07

  ..och grymt ljud! Kasta dina iPhonelurar… sämre ljud får man leta efter. 🙂 Bad sound kills good music!

 • Reply
  Ann
  23 augusti, 2012 at 12:50

  Åh så bra att någon äntligen tar upp detta ;-), nu kan jag bara läsa kommentarerna och sen ska jag också skaffa mig några riktig braiga lurar!! Kör också med de där man får med och ibland blir jag så galen att jag bara vill klippa sladdjäkeln i småbitar.
  Vi är ju bara så mycket mer värda du & jag!

 • Reply
  Hannah
  23 augusti, 2012 at 14:29

  Bra att du tar upp de. Har samma problem behöver ett par nya hörlurar. Börjar bli trött på dem jag har från apple nu.

 • Reply
  Marcus
  23 augusti, 2012 at 15:59

  Är väldigt nöjd med Sony Ericsson MW600 när jag tränar. Inear som inte läcker och bra djup i ljudet. Bra fäst-möjligheter och har även inbyggd FM-radio om man vill ha det nån gång.

 • Reply
  Petra Axlund Stegman
  23 augusti, 2012 at 16:15

  Jag är extremkänsligt när det gäller hörlurar. De får inte skava det minsta lilla och inte ramla ur, hur mycket jag än hoppar runt eller svettas. De enda som funkar för mig är Radius noise-reducing ear buds.

 • Reply
  Kajsa
  23 augusti, 2012 at 17:33

  Bose IE2. Stänger inte ute allt ljud runt omkring så att man blir trafikfarlig under löparrundan, låter superbra och sitter kvar oavsett aktivitet. Dyra, men värda!

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  23 augusti, 2012 at 20:52

  Bästa jag testat är Urban Ears små lurar man petar in i örat. Grymt ljud, sitter bra, snygga, tygsnöre, små – bra helt enkelt! Du ser dem på de flesta av mina löparbilder.

  Trevlig helg!
  Kram

 • Reply
  Skön väckning « Health by Helena
  24 augusti, 2012 at 06:47

  […] kommenteratJimmy om Så ja.Jimmy om Så ja.Anna – Trend o träning om Hörlurar?Tanja om Vinn träningskläder från Kari Traa!Kajsa om […]

 • Reply
  Bra fredagsljud! « Health by Helena
  31 augusti, 2012 at 07:11

  […] fredagsljud! Jakten på de perfekta hörlurarna fortsätter. Jag har fått en massa bra tips (tack!), och imorse stack jag ut och testade ett par […]

 • Leave a Reply