morgon

Skön väckning

Började dagen på ett helt nytt sätt idag. Ställde klockan lite tidigare än jag behövde (ändå utsövd i nästan 8 h…) och joggade (jag joggade sakta…heja mig!) de knappa 2,3 kilometrarna runt min ö, bara på känsla och utan musik och trassliga hörlurar. Tittade på vattnet, lyssnade på fåglarna och log åt de (faktiskt) fem personerna jag mötte som också var ute innan 6.30 (och alla log tillbaka – kors i taket).

När jag kom hem till ”min” gräsmatta igen sträckte jag ut hela kroppen, stretchade alla muskler som fortfarande känns lite stela sen långpasset i förrgår, och sen satt jag bara på en bänk och andades en stund. Det är verkligen inte sista gången jag väcker kroppen på det här sättet, det lovar jag. Känner mig nystartad och pigg, redo att ta tag i fredagen!

En stark Nespresso Arpeggio i mitt Gustavsbergs-loppisfynd. Pricket över i:et.

Psst…glöm inte att vara med tävla om Kari Traa-kläderna – ikväll drar jag vinnarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.