löpning,  lopp,  Stockholm Marathon

248 dagar kvar

Ja, idag gjorde jag det – anmälde mig till Stockholm Marathon 2013. Löparglädjen har infunnit sig rejält igen, kroppen är med på banan och när en av kunderna idag droppade att platserna till maran nästa år börjar sina vågade jag inte fundera längre.

En kollega påminde mig snällt om att jag efter förra årets lopp hade tänkt att jag ”aldrig mer ska springa Stockholm Marathon” när jag var på det andra varvet och pannbenade (jo, det är ett ord numera) mig igenom Djurgården…men den tanken har jag förträngt och begravt (älska det korta smärtminnet!).
Självklart ska jag stå på startlinjen när det 35:e loppet går av stapeln om 248 dagar, och jag ska göra det med starkare core, uthålligare ben och hjärta och lungor som är vassare än aldrig förr. Amen.

Hänger ni på?

Ren och skär löparglädje(?) med 100 meter kvar av maran 2011.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.