konsert,  musik,  stockholmstips

I like the way

Det är väl ingen hemlighet att mitt stora intresse utanför träningen är musik. Ni som har varit med här ett tag har läst om åtskilliga konserter både här och där, och igår var det dags för mig att stifta en ny bekantskap när det vankades liten och exklusiv releasefest för hans nya video (ja, jag vet, han är ögongodis också…) på Münchenbryggeriet här i stan.
Han heter NATANAEL, och jag träffade honom via en gemensam bekant för ganska precis ett år sedan när hans (än så länge) lite mer kända syster Melissa Horn hade sin releasefest för senaste skivan Innan jag kände dig. Han berättade då att han skulle släppa något eget, och igår var det äntligen dags för mig att få se honom live för första gången.

Jag har inte så mycket annat att säga än att jag på en minut flyttades från en kylig septemberkväll till en varm och helt igenom glad känsla av att jag var i ett land där temperaturen ligger strax över 30 grader, och jag tror att den 90 personer lilla publiken håller med mig när jag hävdar att det var omöjligt att sitta still när Natanael och hans band drog igång. Efter en knapp timme livemusik tackade vi alla med stående ovationer, och jag är nog inte ensam om att tro att det här är början på något mycket större…

Hans en vecka gamla EP finns på Spotify – in och hämta lite fredagskänlsa vet ja’! I like the way är min absoluta favorit, och den ska skruvas upp på volym HÖG. Dock är han ungefär en miljon gånger bättre live, och jag kan ju bara tipsa er alla om att befinna er på Obaren tisdag den 9 oktober – ni kommer inte att ångra er!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.