funderingar löpning

Thoughts.

Jag fortsätter att springa utan musik. Idag passade jag på att ta ett varv runt Kungsholmen när solen tittade fram mellan de täta, gråa novembermolnen. Det slog mig hur mycket mer jag observerar och funderar när jag inte har musik i öronen, och idag svävade mina tankar omkring hit och dit och fram och tillbaka mer än på länge.

Funderade över kärlek (det gör jag iofs varje dag) och vad det egentligen är. Jag undrade varför killen i shorts, t-shirt och mössa som jag mötte tuggade tuggummi när han sprang. Hur det kommer sig att jag alltid längtar hem till Dalarna den här förvintermånaden. Varför polisonger är så j*vla snyggt (ja men..såg ni Mando Diaos Björn Wixgård i Nyhetsmorgon imorse!?). Hur jag ibland kan ta mina vänner och familj för givna och inte berätta för dem vad de betyder för mig, och bestämde mig för att skärpa mig. Hur folk år 2012 fortfarande kan lägga en massa pengar och offra sin hälsa för att röka. Varför det ibland (läs: idag) är så fruktansvärt tungt att springa.

En mil senare var jag hemma, lade mig på yogamattan med gårdagkvällens liveupplevelse i högtalarna och stirrade i taket en stund. Det är inte ofta jag ligger platt och inte gör någonting, men jag inser varje gång att jag borde göra det mycket oftare. Det är ju precis hur skönt som helst.

Dubbelt så tung löpning = dubbelt så gott med lunch.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  0roshjärta
  17 november, 2012 at 15:46

  Ja gud att få vakna till Gustafs morgonögon….livslyx.

 • Reply
  Rund är också en form!
  17 november, 2012 at 17:12

  Många funderingar så här på en lördag.
  Den där polisong-snubben missade jag. Men visst kan det vara snyggt. (Bäst vi är tysta om det?) 😉

 • Reply
  Ann
  17 november, 2012 at 17:41

  Ja det är frågan det, om du ska ha RobbieWilliams eller han i Mando. Båda skulle liksom klä dig.
  Ha en finfin lördagkväll nu fining!

 • Reply
  Sara
  17 november, 2012 at 18:45

  löpning utan musik blir verkligen egentid!

 • Reply
  johan
  18 november, 2012 at 20:40

  Hej Helena,
  Googlade på ”livet på lilla essingen” och hamnade här..
  Tittade på en lägenhet på lilla essingen idag där jag o mina tonårsbarn kanske ska bo. Vi kommer från landet och älskar all slags sportande och naturen. Du som tränar mycket – Är det en bra ö för detta? Känns lite bökigt att komma ut till naturen och landskapen- cyklar mycket racer/mtb.
  Verkar vara en väldigt mysig stadsdel dock – är lite villrådig.

  Mvh
  Johan

  PS. Håller för övrigt med om Mando killens polisonger till den frisyren.. Synd bara att det är typ det enda som växer på mig, annars skulle jag kopiera looken direkt 😉

 • Leave a Reply