mitt dalarna,  vila

Planenligt

För väldigt många dagar sedan bestämde jag mig för att juldagen och annandagen – efter mitt 28 (som blev 29)-dagars löparrace) skulle bli två dagar av total vila. Helt enligt plan har jag därför idag inte gjort annat än att tagit sovmorgon, ätit frukost, somnat i soffan framför Ronja Rövardotter, ätit mosters goda gröt, somnat igen och nu har jag precis ätit igen.
Det finns ett mycket bra utrustat gym i källaren på huset där jag bor och 100 meter härifrån finns en plogad pulkbacke som är en perfekt intervallbacke, men jag är faktiskt inte det minsta sugen. Jag har som sagt istället sovit halva dagen och jag tar det som ett gott tecken på att kroppen är med på mina viloplaner och går all in som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.