mitt dalarna styrketräning

Semesterträningslyx!

Semester för mig betyder inte semester från träningen. Förutom mina dagliga morgonpromenader ska jag försöka hålla min varannan dag-princip igång: varannan dag löpning och varannan dag styrketräning.

Löpningen är ju inget problem var man än befinner sig, men det där med styrketräningen kan vara lite knivigare att få till om man inte enbart vill träna med egen kroppsvikt (vilket i och för sig oftast räcker gott och väl…) Att då ha lyxen att bo hemma hos moster med familj och ha ett tjugotal trappsteg till ett helt rum med träningsmöjligheter – det är semesterträningslyx på riktigt det. En dryg halvtimme nere i bunkern och dagens dagsverke är gjort – thank god för 30 års insvettade källargym! 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Träningsglädje
  19 juli, 2012 at 20:15

  schysst gymhörna – men lite skönt att andra hörnan ser ut som typ alla andra källare/garage också! 🙂

 • Reply
  Persmåndag! « Health by Helena
  1 juli, 2013 at 16:34

  […] Persmåndag! Sista arbetsdagen är så avklarad inför semestern. Eftersom jag hade en lugn dag klämde jag in ett eget styrkepass (efter sex löpdagar i rad förra veckan…) på förmiddagen, och planen var att köra lite sköna basövningar för hela kroppen – marklyft t.ex. Med tanke på hur extremt lite marklyft jag har kört i mitt liv var planen dock inte att en av mina kollegor skulle stå på sidan och så smått hetsa mig till att lyckas lyfta 146% av min kroppsvikt och därmed persa med fina 85 kilo..! Nu är jag ju såklart redan sugen på tresiffrigt…i tanken är jag redan i källargymmet hemma i Dalarna. […]

 • Leave a Reply