mitt dalarna,  styrketräning

Semesterträningslyx!

Semester för mig betyder inte semester från träningen. Förutom mina dagliga morgonpromenader ska jag försöka hålla min varannan dag-princip igång: varannan dag löpning och varannan dag styrketräning.

Löpningen är ju inget problem var man än befinner sig, men det där med styrketräningen kan vara lite knivigare att få till om man inte enbart vill träna med egen kroppsvikt (vilket i och för sig oftast räcker gott och väl…) Att då ha lyxen att bo hemma hos moster med familj och ha ett tjugotal trappsteg till ett helt rum med träningsmöjligheter – det är semesterträningslyx på riktigt det. En dryg halvtimme nere i bunkern och dagens dagsverke är gjort – thank god för 30 års insvettade källargym! 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.