detox,  löpning

*more me*

Första dagen på det nya året, och jag har startat den precis som jag ville – med sovmorgon och löpning. Det är fem grader varmt ute och vägarna helt snöfria, och det var en helt underbar känsla att få ge sig iväg utan broddar. Ett väldigt lugnt varv runt Kungsholmen, och jag njöt av gruset under fötterna och lät kroppen bestämma tempot helt och hållet.

Under min runda funderade jag lite mer över mitt kommande år och hur jag vill att det ska bli. Jag har den senaste tiden haft en tanke på att 2013 ska bli lite more me – ett extra fokus på att göra det jag vill och mindre (eller inget) på att göra det alla andra tycker att jag borde…utan att för den sakens skull bli självcentrerad och ego på ett negativt sätt. Det slår mig mer och mer för varje år som går att jag bara har ett liv, och det är både min skyldighet och ynnest att göra det bästa av det! När jag gör det bästa av mitt liv är jag helt övertygad om att jag blir den bästa Helena för alla runt omkring också.

Så. More me ska prägla mitt år som kommer, och jag börjar idag. Sovmorgon och löpning är som sagt redan avklarat, och efter detoxfrukost (ja, jag ska detoxa igen precis som förra året…berättar mer sen) i soffan tänker jag nu lägga mig och läsa min bok. Kanske ligger jag här hela dagen, kanske inte. Idag är det min dag och jag tänker göra precis det som faller mig in.

H (hjärta) grus.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.